Mistä löytyy.....?

Kaikki keskustelut liittyen The Sims 4 -peliin
lokakuu_
Viestit: 45
Liittynyt: 14 Loka 2018, 10:22

Mistä löytyy.....?

Viesti Kirjoittaja lokakuu_ » 28 Touko 2019, 22:09

Kaikkihan me joskus ollaa etitty jotaki tiettyä esinettä, kasvia, elukkaa jne, the Sims 4 keräilyjuttuihin.

Tämä aihealue onki pyhitetty seuraaville kysymyksille:

* Mistä löytyy (esim. kasvin nimi/jokin keräilytavara)...?
* Miten saan haasteen suoritettua (esim. Täydellisen hehkelmän haaste, palkintona istutusruukku)
* jne

Muista mainita mistä EP/GP/SP ko.esineen pitäisi löytyä!

Aloitan kysymällä mistä ihmeestä löyvän höyheniä (Kissat&koirat)???
Avatar
Hilbert
Site Admin
Viestit: 233
Liittynyt: 03 Elo 2018, 22:39

Re: Mistä löytyy.....?

Viesti Kirjoittaja Hilbert » 28 Touko 2019, 22:55

Ainakin seikkailunhaluiset koirat tuovat semmosia ihan riesaksi asti ihan kotitontille:D Sain vahingossa täyden sulkakokoelman kerran, kun oli kaksi koiraa pelissä ja ne toivat niin jatkuvasti sulkia (lahjojen lisäksi).
lokakuu_
Viestit: 45
Liittynyt: 14 Loka 2018, 10:22

Re: Mistä löytyy.....?

Viesti Kirjoittaja lokakuu_ » 29 Touko 2019, 06:07

Miulla ei oo ikimä lemmikkiä, en oikiastaa tiiä miks 🤔 jossaki luki että pensaistaki vois löytyä, mut mistä pensaista? Ei tuntunu löytyvän millään. Joskus kun eläinlisäri tuli, niitä sai säikyttämällä lintuja. Nytpä ei onnistu 🤣 tosin ei yllätä miuta yhtää!

Mikä eläin se sontii niitä kultasia kasoja, jokka on lannotteeksi parhainta?
katti
Viestit: 33
Liittynyt: 05 Tammi 2019, 11:05

Re: Mistä löytyy.....?

Viesti Kirjoittaja katti » 30 Touko 2019, 09:28

Mun käsittääkseni sulkia saa hätyyttämällä lintuja, sen lisäksi et eläimet niitä tuo
Avatar
Yavannah
Viestit: 82
Liittynyt: 27 Elo 2018, 09:52

Re: Mistä löytyy.....?

Viesti Kirjoittaja Yavannah » 30 Touko 2019, 12:14

Ja sieltä lemmikkilisärin mukana tulleesta naapurustosta saattaa löytyä jos on tarkkana siellä käyskennellessään joko asumis- tahi yhteisötonteilta tai niiden liepeiltä. Ja joo kuten tuolla jo muutama mainitsi niin lemmikit tuo jos tuovat ja jos niillä sattuu sellainen seikkailija/utelias/metsästäjä tyyppinen luonne olemaan valittuna.
-Even the smallest person can change the course of the future, Galadriel, LotR
Simahtanut
Viestit: 209
Liittynyt: 21 Elo 2018, 16:30

Re: Mistä löytyy.....?

Viesti Kirjoittaja Simahtanut » 01 Kesä 2019, 10:34

lokakuu_ kirjoitti:
29 Touko 2019, 06:07
... Mikä eläin se sontii niitä kultasia kasoja, jokka on lannotteeksi parhainta?
En vaan tiedä mikä eläin sontii lannoitteiksi parhaimpia kultasia kasoja - ja perustelen tietämättömyyttäni mm. seuraavasti:
Lannoitteiden parhaimmuus on niiden kauppahinnasta kiinni, mut raja kulkee (tai kulki ainakin silloin kun asiaa omassa pelissä kokeilin) 50 simoleonissa. Jos uskoo pelin tekijöiden kertomaa, ovat kalat erinomaista lannoitetta, mut halvimmat niistäkin ovat huonompia kuin pikkasen kalliimmat. 3000 simoleonin sampi ei silti ole tippaakaan parempaa lannoitetta kuin satasen lohi. Minkä hyvänsä lannoitteeksi ylipäänsä kelvollisen kamppeen hinta ratkaisee (ei yllätä kun EA:n touhut tietää) mutta 6006 *) simoleonin kultakakka ei ole sen parempaa kasveille kuin viiden kympin affenakaan. Kultaöpötti kantsii myydä - ainaskin mun mielestä - eikä paiskella puskiin.

Sen sijaan tiedän erinomaisesti mitkä elukat kakkii kultakasoja. Jokainen lemmikki joka kärsii "kultasuolen syndroomasta"**) (Gilded Guts Disorder) kakkii kirjaimellisesti kultaa pelissä. Tuo tila on kuitenkin eläimelle sairaus, ei varsinaisesti siunaus muuta kuin kenties kasojen löytäjälle ja sillä on kultakakkimisten ohella muitakin oireita kuten esim. vetiset silmät, ylikostea iho (!) ja tihentyneet sydämenlyönnit.*) 6006 siksi, että sopivasti asetetusta peilistä luettuna sen saa näyttämään kuin siinä lukisi "POOP", eli kakka englannin kielellä.
**) En tiedä mitä tuo Gilded Guts Disorder on tarkasti ottaen suomenkielisessä pelissä. Pelaan edelleen englanniksi, kun ymmärrän pelienglantia paremmin kuin suomenkielisiä käännöstekstejä.
lokakuu_
Viestit: 45
Liittynyt: 14 Loka 2018, 10:22

Re: Mistä löytyy.....?

Viesti Kirjoittaja lokakuu_ » 04 Kesä 2019, 14:01

Jassoo. Oon yrittäny juoksuttaa tyttörukkaa pelissä pulujen peräsä, mutta ei se niitä höyhen kasoja saa aikaseks, saati löyvä mistään 🙄

Lisäks varmaa joku bugi ens kertaa pelisä, ko sieltä Linnapuutarhassa olevasta puista ja kasvilaatikon kasveista ei saa satoa kerättyä, eikä kasvien toiminnot toimi muutekkaa siinä tontilla.

Lisäks löysin semmose ongelman (🤭) etten saa kasveja kasvamaan yhteisötonteilla, jotka oon itte rakentanu. Yks näistä ko.Tonteista on myymälä, mut ei sieltä mitää saa ostettua saati kukkaset kasva vaikka tuvat täynnä väkeä ja jatkuva trafiikki kukkien kastelussa Simsin omilla ukkeleilla. En ymmärrä. Muutenki jostai syystä ollu vaikee kerätä kaikki maailman tilpehööri 😆
Simahtanut
Viestit: 209
Liittynyt: 21 Elo 2018, 16:30

Re: Mistä löytyy.....?

Viesti Kirjoittaja Simahtanut » 04 Kesä 2019, 19:41

Mulla oli takavuonna samantapaisia ongelmia yhteisötontin viljelyssä. Ei ollut bugi silloin, vaan tajusin vihdoin ja viimein että piti oman simin olla paikalla kasvien kasvattamiseksi siellä. Pelin generoimat simit ei piisannu.
Ei tarvinnu sentään ihan kädestä pidellä tai hautoa. Riitti että oma simi oli tontilla; sama mitä touhusi tai oli touhuamatta kunhan vaan kulutti siellä aikaa - niin sitten kasvoivat kasvit ja niitä sai kehitettyä.
Muutin sinne yhteisötontille simin asumaan. Sitten kyllästyin ja asensin modin tai pari että sain äkkiä kasvamaan ne mitä halusin kasvattaa.

Ei toimi pelin logiikka kuten elävässä elämässä. Ihan erilaisia bugeja mulla kuin simeillä.

Tilpehöörit on mullakin kyllä enimmäkseen hukassa. Pelissä tulee huijattua ne mitä simi muka välttämättä tarvii. Onnistuispa kotioloissakin hankkia kamat tyhjästä, vaan kun ei niin ei. Voi olla tietty hyväkin ettei onnistu. Muuten ois kai rojua vielä nykyistäkin enemmän. ;)
Nekku
Viestit: 28
Liittynyt: 21 Huhti 2019, 18:30

Re: Mistä löytyy.....?

Viesti Kirjoittaja Nekku » 05 Kesä 2019, 12:55

Mulla on ollu sama ongelma noiden myymälöiden kanssa. Niitä voi luoda, mutta se paikka ei toimi jos sinne ei erikseen tee simiä sitä kauppaa pitämään. Ois hyvä jos sinne kassalle tulis automaattisesti joku, ja siinä yhteisötontin rakennustilassa vois valita että mitkä esineet siellä on myytävänä. Jännä et ainakin omiin ravintoloihin tulee työntekijöitä vaikka ei ite sitä pyöritäkään, sama taitaa päteä myös eläinkilinikan kohdalla, mutta miks myymälä ei toimi ilman et sitä omistaa? Vai onko siihen juttu mitä en oo huomannut/ymmärtänyt(En tarkota modia yms.).
Vastaa Viestiin