Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Kaikki keskustelut liittyen The Sims 4 -peliin
Simahtanut
Viestit: 189
Liittynyt: 21 Elo 2018, 16:30

Re: Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Viesti Kirjoittaja Simahtanut » 26 Helmi 2019, 12:46

Paljon onnea Hilbertille - tää oli kai mun tärkein asia - ja kiitokset videoita linkittäneille. Syistä joita en itse ihan käsitä, tuo minkä Gambina linkitti sai mut oudon hyvälle tuulelle. Kai se vahvisti mun ennakkokäsitykset uudesta pakista, osoitti ettei pilitiimi paljoa kokeile asumuksia ennen pakin julkaisua ja sen semmoista. Mulle taas on lähes sama mitä tonteilla on, kun vaihdan kuitenkin joka kopin ennemmin tai myöhemmin.

Samoilla linjoilla olen sen kanssa mitä katti totesi talojen sisustamisesta. En mä esimerkiks "tyyliäni" muuta, vaiks olis uusia kamoja. Pikemminkin otan kerman kuorintana mikä sopii mun touhuihin ja ignooraan sen mikä ei. Sama muuten pelitapojen suhteen. Oon yltiökonservatiivi sen aikaa että hoksaan mitä voi jättää huomiotta ja alan vasta sen jälkeen kokeilla pidänkö jostain uutuudesta. Tähän asti Vampyyrit edustivat mulle parasta 'uutuutta', mutten paheksunut vuodenaikoja tai kuuluisuuttakaan - nekin kun voi pelaaja halutessaan ohittaa joko kokonaan tai soveltumattomin osin.

Peli on mun mielestä valintoja. Niin kauan tykkään touhusta, kun ei ole pakko tehdä asioita EA:n ehdoilla. Suhteettoman paljon mua nyppii pelifirman julistukset tarinoista, joita sitten pelaajan pitäis tehdä juuri sen firman tyylillä, ei omallaan vaikka oma ois tietenkin omasta mielestä parempi. Jos ja kun nyt joku 'mielen myssytys-jutska' tulee uuden pakin myötä, niin vitonen vetoa ettei se aluksi oo balanssissa eikä sovitettu yhteen aiempien osien kanssa. Oli mitä oli, aion tuon kuitenkin katsoa. Olen jo niin syvällä TS4:n suossa että menen kait loppuun asti.

Sen mukaan mitä oon lueskellut EA:n sims-pelejä koskien, ovat kyllä saaneet palautetta ja keränneet järisyttävän määrän talteenkin. Ongelmasta osa voi olla siinä, että tietävät kyllä siellä mitä pelaajat ovat kertoneet haluavansa, mutteivät hahmota sitä mistä pelaajien enemmistö ei ollenkaan pidä ja mitä pelaajat eivät missään nimessä halua peliinsä. Jälkimmäistä ne tuovat peliin edellisen varjolla ja kokevat itsensä loukatuiksi kun saavat kritiikkiä.
Simahtanut
Viestit: 189
Liittynyt: 21 Elo 2018, 16:30

Re: Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Viesti Kirjoittaja Simahtanut » 27 Helmi 2019, 16:35

Ostin, pelasin tehtävän, enkä taatusti tehnyt sitä oikein. Päättelen tuon mm. siitä että puolittain pidin tuosta touhusta, joka on jyrätty useiden arvostelijoiden toimesta ja todettu kahden pelitunnin mittaiseksi edestakaiseksi juoksenteluksi joka ei tarjoa mitään yllätyksiä uutuuksista puhumattakaan. (Noin ovat muuten todenneet sellaisetkin arvostelijat jotka eivät tuota pelipakkia edes harkitse itselleen hankkivansa. Jopa monet jotka eivät ikinä ole TS4:ään koskeneetkaan moittivat ankarasti, joten aika kamala sen pitää olla.) :|

Jätän spoilerit toistaiseksi laatimatta, mutta olen kyllä utelias sen suhteen minkälaisia ajatuksia muilla on Strangervillen suhteen.
Avatar
Hilbert
Site Admin
Viestit: 224
Liittynyt: 03 Elo 2018, 22:39

Re: Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Viesti Kirjoittaja Hilbert » 02 Maalis 2019, 14:32

Kiitos onnitteluista^^

Hmps, vielä harkitten, miten teen ton Outolaakson kanssa. Mimmonen armeijajuttusuus on?
Simahtanut
Viestit: 189
Liittynyt: 21 Elo 2018, 16:30

Re: Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Viesti Kirjoittaja Simahtanut » 02 Maalis 2019, 17:59

Hilbert kirjoitti:
02 Maalis 2019, 14:32
... Mimmonen armeijajuttusuus on?
Pikavilkaisulla vaikutti sisällöllisesti kevyeltä kaninkolo- tai kotihommalta. Jakautui jossain lvl 6 paikkeilla valinnalla komentoportaaseen tai salaisiin operaatioihin (tiedusteluun). Vaikutti häkellyttävän hyväpalkkaiselta(!). Kunto *) oli kriteerinä ylenemisessä kenraalilinjan valinneelle simille loppuun saakka, eli armeijan korkein komentovirka edellytti level 10:ä. Tiedustelupuolella ei ollut enää niin nuukaa kunnosta, joten laitoin simin sille. Se sai aika omituisia kotihommia, joista en harmi kyllä juuri mitään käsittänyt. Pitäisi kai tutkia tarkemmin, mutta simi otti jo loparit. :|

*) NPC-porukka oli rivimiehistöä tai alipäällystöä painottuen tuonne alikessun tietämille. Simini ei tavannut komentajatason tyyppejä siinä vaiheessa kun se innolla jututti armeijan porukkaa kapakassa. Olikohan kuntokriteerit liikaa pelin luomille armeijakundeille tai sitten upseerimessi oli yksinkertaisesti pelin ulkopuolella. :D

(Tuossa jotain pikkasen sinnepäin juttua: https://simscommunity.info/2019/02/24/t ... eer-guide/ )
Nekku
Viestit: 17
Liittynyt: 21 Huhti 2019, 18:30

Re: Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Viesti Kirjoittaja Nekku » 29 Huhti 2019, 16:06

Itseltäni löytyy seuraavat:

Lisäosat:

Duunipäivä:
Mielestäni hyvä lisäri, urat on kivoja, myymälän pitäminenki on jees, se etenimen sais vaan olla nopeampaa, tuntuu ettei saa mitään aikaiseksi. Avaruusolioista tykkään myös.

Kaupunkielämää:
Lempi lisärini, kerrostalot ja festarit osuvat hyvin omaan pelailuun. Ei tartte pesästä lentävien lasten heti muuttaa omakotitaloon.

Kissat ja koirat:
Ihan ok lisäri, lemmikit on kivoja, se ei haittaa ettei niitä voi ohjata, mutta haluaisin kyllä nähdä niiden tiedot. Kaupunki on mielestäni erittäin kaunis. Eläinlääkärin uraa ei oo vielä tullut kokeiltua, vaikuttaa omaan silmään kivalta puuhalta(tiedän, todellisuus tulee iskemään ja lujaa :D).

Pelipaketit:

Ulos syömään:
Mielestäni hiukan tyhmää, että ravintolat(ja vissiin kahvilat Kimppapuuhassa?) tulevat lisäsettien mukana. Pidän tästä paljon, omaa ravintolaa ei oo tullu tehtyä mutta niissä tulee käytyä usein. Plussaa eri teemoista.

Kamasetit:

Leffailta- ja Romanttista puutarhakamaa:
Oon ihan tykänny näistä, ei mulla tällasia pieniä paketteja sillei mitään vastaan oo, on vaan liian hintavia. Leffaillasta ei oo vielä tullu käytettyä muuta ku popcorn konetta, josta oon pitäny. Puutarhasetin esineistä pidän paljon, varsinkin patsaista ja toivomuskaivosta. Siminluonti esineet on ihan ok.

Tällä hetkellä kiinnostais mm. Vampyyrit, Strangerville, Viidakossa, Kimppapuuhaa(lähinnä sen kaupungin takia), Vanhemmuus sekä Kohti kuuluisuutta. Harmi vaan että oon niin innoissani kolmosesta(oon päässy sen maailmaan vasta nyt, 10 vuotta myöhemmin sen julkaisusta :D), että nelonen on vähän unohtunu.
Simahtanut
Viestit: 189
Liittynyt: 21 Elo 2018, 16:30

Re: Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Viesti Kirjoittaja Simahtanut » 30 Huhti 2019, 09:34

Nekku; Modi, jonka avulla lemmikkejä voi ohjata, antaa sellaisia mahdollisuuksia niitä koskevien tietojen selvittämiseen joita ilman sitä modia ei varsinaisesti pelissä ole. Kun voi klikata lemmikin pelattavaksi, niin ilmenee ainakin sen olinpaikka vaikka se lemmikki olis karkuteilläkin.

Oli tosi kiva lukea viestisi, kun oon Sun kanssa chattaillut ennenkin ja aina tykännyt tyylistäsi. Onnittelut myös innostumisesta kolmoseen. Innostus on mielentila joka menee ohi, mutta on tosi mahtava niin kauan kuin sitä riittää - ja onhan isommassa ja "kypsemmässä" peliversiossa enemmän pelattavaa kuin nelkussa.
Nekku
Viestit: 17
Liittynyt: 21 Huhti 2019, 18:30

Re: Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Viesti Kirjoittaja Nekku » 30 Huhti 2019, 10:10

Kiitos Simahtanut! Itsekin tykkään lukea sun viestejäs(sekä tietysti muiden :D), kirjotat todella hyvin ajatuksiasi pelistä.

Mitä modeihin tulee, en oo ikinä kauheesti tykänny latailla peleihini mitään. Oishan noita kaikkee millä sais helpotettua juttuja sun muuta, mut ei oo mun juttu :/.

Joo, toi innostus on kivaa, mut välillä vähän rasittavaakin :D.
lokakuu_
Viestit: 40
Liittynyt: 14 Loka 2018, 10:22

Re: Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Viesti Kirjoittaja lokakuu_ » 19 Touko 2019, 15:47

Jaa, mitäpä tykkäätte EA ilmotuksesta, että puolen vuojen sissää tullee useempi paketti (mitä ne nyt lie sitte oikeilta nimiötä olikaan). Mitä ootatte eniten? Tai oikeammi mitä toivotte pakettien sisältävän, on varmaa oikeampi kysymysmuoto sille, mitä tarkotim 🤭

Ite ootan uusia, oikeasti uusia, tavaroita ja rakennustekniikkaan liittyviä juttua. Uusia vaatteitaki ehkä, enite kuitenki tykkään rakennella. (Taas lakkas peli toimimasta nii heivasin kaikki ladatut roskiin). Keittiöön uutta ilmettä, retrotyyliä, laajempaa värivalikoimaa per esine. Lisäks kaipaan isompaa maailmaa! Nyt tuntuu hassulle, kun aina loppuu tila kaikista maailmoista. Ja tontit on tylsiä, niihi enemmä sisältöä. Just semmosia puistoja joissa on niitä piilotettuja maailmoja jne... ja ehkä yliopistoa kaipaan kolmosesta... Aion alakaa seuraavassa pelissä (joo varmaa miljoonas kerta kun nollaan kaikki talletukset....) puutarhuriksi. Ja toisella ukollaakalla sitte vaikka hotellin pitäjäksi, jos semmone mahollisuus tullee josnus. Se muute oiski hienl! Voisit pykätä hotellin ja asiakkaat makss yöpymisestä, toimiskoha se paremmi ko kaupanpito 🤔

https://www.ea.com/fi-fi/games/the-sims ... 019-update
Avatar
Hilbert
Site Admin
Viestit: 224
Liittynyt: 03 Elo 2018, 22:39

Re: Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Viesti Kirjoittaja Hilbert » 19 Touko 2019, 17:04

Mää himolatailijana kaipaan lähinnä lisää toimintoja. Oon hyvin tontti- ja perhekeskeinen pelaaja, joten kaipaisin lisää normiarkeen vaikuttavia toimintoja. Vanhemmuus on ollut mulle paras lisistä:D Yliluonnollisuuksia ja uusia bugeja en sen sijaan niin kauheasti kaipaile:D

Isompi maailma on varmaan melkein kaikkien toiveissa kärjessä. Joten saamme kuitenkin jotain niin mullistavaa kuin valkoisen perushyllynXD Ihme, että se tuli ilmaisessa päivityksessä! Ois ollut hienoa, jos EA ois lanseerannut Valkoinen hylly -kamasetin. Juu, kuten ehkä voi jostain päätellä, omat odotukseni eivät ole kovin korkeat. Toisaalta julkkislisäri oli mulle kaikkiaan positiivinen ylläri (ehkä johtuen matalasta lähtöodotuksesta, mutta kuitenkin!) Ei sitä koskaan tiedä!
lokakuu_
Viestit: 40
Liittynyt: 14 Loka 2018, 10:22

Re: Lisäosat, pelipaketit ja kamasetit

Viesti Kirjoittaja lokakuu_ » 19 Touko 2019, 23:42

Hilbert kirjoitti:
19 Touko 2019, 17:04
Mää himolatailijana kaipaan lähinnä lisää toimintoja. Oon hyvin tontti- ja perhekeskeinen pelaaja, joten kaipaisin lisää normiarkeen vaikuttavia toimintoja. Vanhemmuus on ollut mulle paras lisistä:D Yliluonnollisuuksia ja uusia bugeja en sen sijaan niin kauheasti kaipaile:D
Toiminnot on hyviä lisiä. Ittekki pelaan lähinnä tontilla ja perhekeskeisesti. Siis sillo ku en vain rakenna 😂 Joskus harvon "lomailen" tms. Sillo tietty ku tavote on täyttää kaikki keräilyjutut, mitä voi maailmoista löytää.

Hilbert kirjoitti:
19 Touko 2019, 17:04
Isompi maailma on varmaan melkein kaikkien toiveissa kärjessä. Joten saamme kuitenkin jotain niin mullistavaa kuin valkoisen perushyllynXD Ihme, että se tuli ilmaisessa päivityksessä! Ois ollut hienoa, jos EA ois lanseerannut Valkoinen hylly -kamasetin. Juu, kuten ehkä voi jostain päätellä, omat odotukseni eivät ole kovin korkeat. Toisaalta julkkislisäri oli mulle kaikkiaan positiivinen ylläri (ehkä johtuen matalasta lähtöodotuksesta, mutta kuitenkin!) Ei sitä koskaan tiedä!
Toi valkone hylly. Siis nauroin nii pihalle koko homman! Käsittämätöntä et sitä ei koskaa aiemmi oo ollu ja nyt tejää näi iso juttu siittä 🙄😂

Julkkilisäri on kyl tuonu nii upeita taloja (omasta mieleatäni), et on ollu huippua niittä saaha tehhä. Kaipaan tavaroitte lisäks just tapetteja tms. Puutarhaaki ois kivempi saaha tehä vapaammi kun nyt joutuu taikomaan niitä esineitä sinne 🙄

Millasia toimintoja kaipaisit Hilbert?
Vastaa Viestiin