Sims 3 kuvia

Kaikki keskustelut liittyen The Sims 3 -peliin
Dryoda
Site Admin
Viestit: 53
Liittynyt: 07 Elo 2018, 15:44

Sims 3 kuvia

Viesti Kirjoittaja Dryoda » 24 Elo 2018, 08:46

Saitko hyvän kuvan pelistäsi? Jaa se täällä.

Kuva

Kuva

Iivar ja Styde leikkimässä.

Normaalisti Styde on aina tiellä ja häiriköimässä Iivaria, mutta tänään molemmat leikkivät kiltisti nukkekodilla.
Ei muuten hajuakaan onko Styde tyttö vai poika. Iivar kasvoi niin nopeasti, etten moista ehtinyt ajatella. Nimestä päätellen poika, mutta on niitä ollut Styde nimisiä tyttö mielikuvituskavereitakin, joten mene ja tiedä.


Ja tässä kuvia ihanista koiristani nykyisessä taloudessani.


Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Kuvissa näkyvät kultainennoutaja Minttu, dalmatialainen Ritari ja niiden pentu Smokki. Lisäksi terraariossa on kameleontti Jake, joka näyttää olevan yksi Smokin parhaita kavereita päätellen siitä miten Smokki joka päivä viettää pidemman aikaa Jaken terraarion edessä ihmettelemässä Jaken puuhia. Yöllä ukkostaa kovin ja pikku Smokki on käpertynyt emonsa Mintun kanssa nukkumaan. Ritari nukkuu uskollisesti vieressä sen sijaan, että menisi omaan petiinsä nukkumaan.

Perheeseen on tullut pieni kissanpentu Melissa ja totta kai pieni kissa tarvitsee ison pedin, joten Ritari saa nyt etsiä nukkumaipaikan jostain muualta.

KuvaPelin edetessä Minttu ja Jake ovat kuolleet vanhuuden rasituksiin ja Smokista on kasvanut aikuinen.

Keskiyöllä zombien tuhotessa puutarhaa (unohdin rakentaa aidan ympärille kuun noustessa) toinen zombeista heittää lusikan nurkkaan lopullisesti.

Kuva

Jostain syystä random simit tulevat tontilleni kuolemaan vanhuuteen, tämä on jo toinen vanhuuteen kuollut ja lisäksi on yksi hukkunut, joka uiskenteli uimaaltaassa omine lupineen.

Kuva

Kuva

Tottakai tätä tapahtumaa on töllisteltävä oikein joukolla, joten Iivari, Smokki ja Styde tulevat ulos ihmettelemään ja toinen zombiestakin pitää kunnioittavan hiljaisen hetken puutarhan tuhoamisen lomassa.

Kuva
Kuva

Iivari on partiossa käydessään oppinut erilaisia taitoja, kuten solmujen solmimista ja esittelee niitä Synkälle Viikatemiehelle. Synkkä on yllättävän vaikuttunut.

Kuva

Ja siinä meni rahapuu.