Mikä on paras yliluonnollinen hahmo?

Kaikki keskustelut liittyen The Sims 3 -peliin
Avatar
Hilbert
Site Admin
Viestit: 224
Liittynyt: 03 Elo 2018, 22:39

Mikä on paras yliluonnollinen hahmo?

Viesti Kirjoittaja Hilbert » 19 Elo 2018, 19:58

Mikä on paras TS3:n yliluonnollisista hahmoista? Itellä ei ole suosikkia, koska vältän pelatessani yliluonnollisuuksia.
Dryoda
Site Admin
Viestit: 53
Liittynyt: 07 Elo 2018, 15:44

Re: Mikä on paras yliluonnollinen hahmo?

Viesti Kirjoittaja Dryoda » 24 Elo 2018, 08:41

Aika hankala vastata oikeastaan.

Perheestä riippuen voin pelata kokonaan ilman yliluonnollisia tai sitten koko perhe on eri lajisia keskenään.

Pidän kykyjen puolesta eniten hengistä, koska niillä on kyky siivota koko tontti sekunnissa ja ne voivat ottaa valtaansa perheeseen kuulumattoman simin. "Orjuutettu" sim vie yhden paikan perheessä, joten täydellä taloudella tätä ei voi tehdä. Mitä hyötyä tästä sitten on? Pääset komentamaan hetkeksi perheen ulkopuolista simiä eli voit antaa ko. simille käskyn vaihtaa työpaikkaa, kehittää taitoja, räplätä sen suhteita etenkin, jos samalla käyttää testincheatsenabled true -koodia. Lopulta sim palaa "paremmaksi" muutettuna takaisin omaan talouteensa. Eli jos teet simin, jonka haluat jollekin tietylle uralle työkaveriksi, niin hengen avulla se onnistuu ilman, että vaihdat aktiivista taloutta ja siitä mahdollisesti tulevia ongelmia. (Jotkin aktiiviset työt esim. palomies eivät toimi enää kunnolla, jos vaihtaa aktiivista taloutta.)

Eniten olen pelannut noidilla, jotka muistuttavat niin paljon ihmissimiä, että eroa ei huomaa ellei noita leiki taikuudella näkyvällä paikalla. Pidän myös piilotetusta taikuustaidosta (minulla on Store esineitä, joilla saa kasvatettua taikuus taitoa nopeammin) ja sen kasvaessa ilmestyvistä taioista, joilla voi täyttää oman tai toisen simin tarpeet. Noidat ovat myös käteviä sammuttamaan tulipaloja. Luudista ja luudalla lentämisestä en kuitenkaan pidä.

Vampyyrit ja ihmissudet ovat hauskoja. Vampyyrit oppivat taitoja supernopeasti ja elävät todella pitkään, joten niihin voi kyllästyä pidemmän päälle. Ihmissudet ovat taitavia keräilijöitä saalistustaidon ansiosta. Simboteista ja plumboteista pidän jonkin verran. Plumbotit ovat mielestäni paljon parempia, koska niitä saa muokattua paremmin. Avaruusoliot, kasvisimit, keijut ja merenneidot ovat vieraimpia, joten en oikein osaa sanoa niistä. Mielikuvitusystävät ovat pidemmän päälle rasittavia, vaikka toisinaan niitä on hauska katsella.

Kuva
Nekku
Viestit: 17
Liittynyt: 21 Huhti 2019, 18:30

Re: Mikä on paras yliluonnollinen hahmo?

Viesti Kirjoittaja Nekku » 29 Huhti 2019, 20:09

Itselläni on kolmosen suhteen ainoastaan kokemusta kummituksista ja muumioista. Kummituksista on tykänny aina, ne on jotenki mulle yksi lukuisista välttämättömistä asioista Simsissä. Yhen kerran vasta oon muumion kohdannu, ja se oli tosi pelottavaa, onneks sain teljettyä sen :D. Pitäis kokeilla sitä Muumion kirousta sekä muuttaa oma sim muumioksi.
Vastaa Viestiin