The Sims Mobile - kannattaako ladata?

Keskustelut The Simsistä, mobiilipelistä ja niin edelleen
Avatar
Hilbert
Site Admin
Viestit: 233
Liittynyt: 03 Elo 2018, 22:39

The Sims Mobile - kannattaako ladata?

Viesti Kirjoittaja Hilbert » 19 Elo 2018, 20:10

Pelaako joku tätä puhelinversiota Simsistä? Muistuttaako yhtään tietokonepelejä vai onko lähinnä odottamista/rahastusta? Mielipiteitä kehiin :)?
Avatar
Suishoo
Viestit: 39
Liittynyt: 11 Loka 2018, 17:48

Re: The Sims Mobile - kannattaako ladata?

Viesti Kirjoittaja Suishoo » 16 Loka 2018, 17:57

Vastaanpa tässä jo suhteellisen vanhaan viestiin, mutta jos jotakuta vielä kiinnostaa. :roll:

Miulta löytyy Simssin mobiilikin. :geek: Ilmosin itteni ennakkoon sinne listalle ja olin heti innokkaana ensimmäisten joukossa sitä pelaamassa. Simin luonti oli jännää ja pelin alotus. Mutta aika nopsasti peli jäi vain viemään tuhottomasti tilaa puhelimesta.. Peli ois sinänsä tosi kiva ja muistuttaa yllättävän paljon tietokonepelejä.

Mutta se hiivatin energiapalkki, eli se, että siula on tietyn verran energiaa kerralla käytettävissä ellet osta ja maksa. Tai odota tunteja sen latautumista. Mitään tehtäviä ei oikeastaan voi tehdä ilman energiaa, ainakaan mitään, millä ois mitään väliä. :evil:

Ja työurat ja kaikki paikat on "maksullisia" eli vaatii pelin omaa rahaa sen ostoon. Rahaa saa tehtäviä suorittamalla, työssäkäynnistä ja ostamalla. Eli ei hirmuisesti tässäkään avata uusia paikkoja, ihastella niitä ja mennä uusiin mielenkiintoisiin työpaikkoihin ilman oikean rahan tai pitkän ajan käyttöä. :evil:

Taloa saa muokattua ja sisustettua. Samoin työpaikkoja saa myös muokata, lähinnä sisustaa. Nekin vaatii sitä kuuluisaa pelin omaa pätäkkää. Myös simien vaatetus on kallista, eikä vaatevalikoima huimaa päätä. Positiivinen yllätys oli samanlaisia vaatteita kuin oikeassa pelissäkin.

Eli mitään ei oikeastaan saa tehdä niinkuin haluaa. Ja kaikki tapahtuu todella hitaasti. Tai sitten on joku missio, jota pitää kytätä 24/7. Ja jos/kun ei halua maksaa pelistä, niin voisinpa sanoa, että ihan turha peli. Valitettavasti. Odotin itse jotain muuta, tai siis toivoin jotain muuta, odotus nykymobiileista on aina tämä, kun kaikki on "niiin tätä". :roll:
"Koko maailma on näyttämö, ja miehet sekä naiset siinä vain näyttelijöitä. " -William Shakespeare
Avatar
Hilbert
Site Admin
Viestit: 233
Liittynyt: 03 Elo 2018, 22:39

Re: The Sims Mobile - kannattaako ladata?

Viesti Kirjoittaja Hilbert » 16 Loka 2018, 18:08

Kiitos vastauksesta! Kuulostaa sen verran rasittavalta (potentiaalliselta rahanreijältä), etten viitti kiusata itteäni sillä:D
Vastaa Viestiin