Firefox heittää herjaa turvallisuudesta kirjautuessani

Mielipiteitä foorumista ja muuta palautetta
Simahtanut
Viestit: 209
Liittynyt: 21 Elo 2018, 16:30

Firefox heittää herjaa turvallisuudesta kirjautuessani

Viesti Kirjoittaja Simahtanut » 05 Syys 2018, 14:33

"phpBB-ohjelmisto", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Tiimit" ns. vastaavat näemmä turvallisuudesta sivustolla. Tästä huolimatta esitän lievän huolestuneisuuteni ensin tänne, ennen kuin alan kysellä edellämainituilta. Onko minun aiheellista jatkossa vaihtaa selainta tai lopettaa toistuva sivustolle kirjautuminen?

Ei kiirettä vastata. En koe turvallisuuteni olevan uhattuna erityisesti tämän selaimen ilmoituksen perusteella. Turvallisuuttani - ja mahdollisesti muidenkin, jos oikein huonosti sattuisi menemään - uhkaa käsittääkseni enimmin oma tietämättömyyteni, leväperäisyyteni ja suoranainen typeryyteni, joiden korjaamisen tulisi olla minun ongelmani, ei sivun tai sen ylläpitäjien (joita sivumennen sanoen suuresti arvostan). Kysyn ensisijaisesti nähdäkseni mahdollisesti muiden käyttäjien kommentteja tai suosituksia JA koska Firefoxin varoitus peittää kirjautuessani aukeavan salasanalle varatun kentän jokseenkin kokonaan. ;)
Avatar
Yavannah
Viestit: 82
Liittynyt: 27 Elo 2018, 09:52

Re: Firefox heittää herjaa turvallisuudesta kirjautuessani

Viesti Kirjoittaja Yavannah » 05 Syys 2018, 20:18

Firefox alkoi heittää jotain virhe herjaa minullekin. Sisään pääsin vasta kun poistin linkkilitanian välistä nämä-> :80 Eli jospa joku voisi katsoa, että mikä sivustossa mättää kun firefox siitä herjaa. Väitti että osoite tai se litania ois muka ollu liian pitkä ja itse se sinne niitä ylmääräisiä merkkejä ja kirjaimia tunkee.
-Even the smallest person can change the course of the future, Galadriel, LotR
Avatar
Hilbert
Site Admin
Viestit: 233
Liittynyt: 03 Elo 2018, 22:39

Re: Firefox heittää herjaa turvallisuudesta kirjautuessani

Viesti Kirjoittaja Hilbert » 05 Syys 2018, 22:30

Firefoxin turvallisuusherjaukset johtuivat SSL-sertifikaatin uupumisesta. Nyt niiden pitäisi olla historiaa, kun uudelle palvelimelle siirtymisen myötä tuli salaukset mukaan. https-salauksiin siirtyminen ei käynyt niin mutkattomasti kuin foorumi antoi olettaa, mutta nyt foorumi vaikuttaa olevan kunnossa ainakin noiden suhteen.
Qppa
Viestit: 3
Liittynyt: 05 Syys 2018, 21:33

Re: Firefox heittää herjaa turvallisuudesta kirjautuessani

Viesti Kirjoittaja Qppa » 05 Syys 2018, 22:34

Juu, elkää olko kovin huolissanne, turvallisuutenne on taattu. Täällä pienet dinosaurukset sormet syyhyten yrittää saada hommaa toimimaan, luvassa voi olla lyhyitä käyttökatkoksia ja monenmoisia omituisuuksia kun yritetään saada palikat kohdilleen. Kyllä tämä tästä vielä!
Simahtanut
Viestit: 209
Liittynyt: 21 Elo 2018, 16:30

Re: Firefox heittää herjaa turvallisuudesta kirjautuessani

Viesti Kirjoittaja Simahtanut » 06 Syys 2018, 12:16

Kiitokset kaikille vastauksista ja toimenpiteistä. Turvallisuusherjat loistavat poissaolollaan. :D
Vastaa Viestiin