Tekniset vaatimukset

The Sims 4 asettaa omat vaatimuksensa tietokoneelle. Järjestelmän minimivaatimuksilla peli saattaa toimia heikommilla asetuksilla ja todennäköisest takkuavammin kuin koneella, joka täyttää suositellut järjestelmävaatimukset. Lisäksi peliin on jo nyt saatavana laaja joukko lisäosia ynnämuita laajennuksia, jotka eivät ainakaan kevennä pelin vaatimustasoa.Järjestelmävaatimuksista ja -suosituksista voit lukea lisää, vaikka tästä:

Viralliselle sivulle

 

Toimiiko The Sims 4 olemassa olevalla koneellani?

Helpoin (joskin ei täydellisen luotettava) tapa arvioida oman koneen TS4-yhteensopivuutta on suorittaa testi Can You Run It -sivun avulla:

Can You Run It -sivulle

Oman koneen tekniset tiedot saa selville tekemällä haun dxdiag ja suorittamalla komennon Windowsin omassa hakemistossa. (Eli Win10:ssä toisena vasemmassa alanurkassa, heti Windows-logon vieressä, oleva suurennuslasin kuva; vanhemmissa Windowseissa vastaava haku löytyy muisaakseni käynnistysvalikosta). Jos The Sims 3 toimii moitteettomasti, The Sims 4 pitäisi myös toimia samalla kokoonpanolla.

 

Näytönohjaimista

Paraskaan näytönohjain ei tee koneesta pelikonetta, jos muut koneen ominasuudet eivät ole riittäviä. Toisaalta muuten huippu kone ei välttämättä takaa Sims 4:n sujuvaa toimintaa, jos näytönohjain ei ole yhteensopiva.

 

Koska ”NVIDIA GTX 650 tai tehokkaampi” ei avaudu kovinkaan helposti, niin tästä linkistä pääsee katsomaan listaa näytönohjaimista ja niiden toimimisesta TS4:n kanssa:

SimsWiki.infoon

Vihreät Yes-laatikot kertovat hyvästä toimivuudesta (listatuilla asetuksilla/lisäosilla) ja sinisellä pohjalla merkityt näytönohjaimet ovat ylitehokkaita (ja hyvin todennäköisesti ylihintaisia) The Sims 4:n vaatimuksiin nähden.

 

Läppärin kanssa pelaavia kiinnostanee tämä vastaavantapainen listaus:

notebookcheck.netiin