Nekun selonteko lisäosista

Tässä osiossa esitellään The Sims 4 -pelin lisäosia, eli expansion packeja. Nämä ovat puhtaasti tietopainotteisia, eri pelaajien mielipiteille kyseisistä lisäosista tulee olemaan oma alueensa. Kaikkia lisäosien yksityiskohtia ei välttämättä löydy esittelyistä. Lisäosien tekstejä muokataan tarvittaessa, ja uutta tietoa lisätään. Listaa myös päivitetään sitä mukaan, kun uusia lisäosia julkaistaan.

 

 

The Sims 4 Duunipäivä

The Sims 4 Duunipäivä on ensimmäinen The Sims 4 pelisarjassa ilmestynyt lisäosa. Lisäosa julkaistiin 1. huhtikuuta 2015. Lisäosa keskittyy simien työelämään, sillä lisäosa tuo kolme uutta uraa, rikostutkijan, lääkärin sekä tieteilijän, ja näillä urilla on mahdollista päästä simien työpaikoille vaikuttamaan heidän työntekoonsa. Lisäksi simit voivat perustaa myymälöitä, joissa he voivat myydä erilaisia tuotteita. Lisäosa tuo myös mukaanaan uuden naapuruston, pikkuruisen ostosalueen nimeltä Magnolia Promenade. Uusina kehitettävinä taitoina ovat leivonta ja valokuvaus. Mukana tulee myös muita lisäominaisuuksia kuten mahollisuus päästä simin mukaan sairaalaan synnyttämään ja luoda avaruusolio. Lisäksi uusia esineitä sekä siminluonnin ominaisuuksia.

 

 

The Sims 4 Kimppapuuhaa

The Sims 4 Kimppapuuhaa on 10. joulukuuta 2015 ilmestynyt toinen lisäosa The Sims 4 pelisarjassa. Kyseisen lisäosan teema keskittyy juhlimiseen ja kerhojen luomiseen. Sim voi luoda oman kerhonsa tai liittyä valmiiseen kerhoon. Jokaisella kerholla on omat sääntönsä ja aatteet. Mukana tulee myös uusi naaprusto Windenburg, joka jakautuu kolmeen eri osaan. Uusina taitoina tanssi- ja DJ-taidot ja uusina tonttityyppeinä kahvila ja uimala. Lisäksi uusia esineitä ja simin luonnin ominaisuuksia.

 

 

The Sims 4 Kaupunkielämää

The Sims 4 Kaupunkielämää on 3. marraskuuta 2016 julkaistu The Sims 4 pelisarjan kolmas lisäosa, joka keskittyy kaupunkielämään ja kerrostaloissa asumiseen. Kerrostalossa asuva sim pääsee tutstumaan monirikkaaseen kaupunkielämään. Lisäosa tuo uuden naapuruston nimeltä San Myshuno, joka on erittäin kaupunki painotteinen. Uudessa kaupungissa järjestetään erilaisia festivaaleja, joissa simit pääsevät kokemaan erilaisia kokemuksia. Uusina urina ovat kriitikko, politiikka sekä sosiaalinen media. Lisäksi uusia esinetä ja simin luonnin ominaisuuksia.

 

 

The Sims 4 Kissat ja koirat

The Sims 4 Kissat ja Koirat on 10 marraskuuta 2017 julkaistu neljäs lisäosa The Sims 4 pelisarjassa. Lisäosa keskittyy kissoihin ja koiriin, joita pelaaja voi adoptoida tai luoda sim perheeseen. Mukana tulee uusi kaupunki, Brindleton Bay sekä uusi ammatti, eläinlääkäri. Kyseisessä ammatissa pelaaja pääsee rakentamaan oman eläinklinikkansa. Lemmikeillä on erilaisia luonteenpiirteitä kuten simeillä ja niiden kanssa voi toteuttaa erilaisia toimintoja. Lisäksi niistä tulee pitää huolta ruokkimalla ja hankkimalla tarvittavat välineet.

 

 

The Sims 4 Vuodenajat

The Sims 4 Vuodenajat on 22 kesäkuuta 2018 julkaistu viides lisäosa The Sims 4 pelisarjassa. Lisäosa tuo nimensä mukaan peliin kaikki neljä vuodenaikaa sekä erilaisia säätiloja. Uutena urana tulee puutarhanhoito. Simit voivat nyt järjestää omia tapahtumia, joihin voi valita erilaisia perinteitä. Jokaiselle vuodenajalle on erilaista tekemistä, kuten talvella luisteleminen ja kesällä allasbileet.

 

 

The Sims 4 Kohti kuuluisuutta

The Sims 4 Kohti kuuluisuutta on 16 marraskuuta 2018 julkaistu kuudes lisäosa The Sims 4 pelisarjassa. Lisäosassa pelaajan simeillä on mahdollisuus päästä julkisuuteen näyttelijänä. Uutena kaupunkina tulee Del Sol Valley, jossa asustaa erilaisia julkisuuden henkilöitä. Kun pelaaja kerää simeilleen julkisuutta, nämä saavat etuuksia, kuten esimerkiksi pääsyn tiettyihin paikkoihin. Julkisuudessa on myös huonojakin puolia, kuten paparazzit ja oudot fanit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.