Nekun selonteko lisäosista

Tässä osiossa esitellään The Sims 4 -pelin lisäosia, eli expansion packeja. Nämä ovat puhtaasti tietopainotteisia, eri pelaajien mielipiteille kyseisistä lisäosista tulee olemaan oma alueensa. Kaikkia lisäosien yksityiskohtia ei välttämättä löydy esittelyistä. Lisäosien tekstejä muokataan tarvittaessa, ja uutta tietoa lisätään. Listaa myös päivitetään sitä mukaan, kun uusia lisäosia julkaistaan.

 

 

The Sims 4 Duunipäivä

The Sims 4 Duunipäivä on ensimmäinen The Sims 4 pelisarjassa ilmestynyt lisäosa. Lisäosa julkaistiin 1. huhtikuuta 2015. Lisäosa keskittyy simien työelämään, sillä lisäosa tuo kolme uutta uraa, rikostutkijan, lääkärin sekä tieteilijän, ja näillä urilla on mahdollista päästä simien työpaikoille vaikuttamaan heidän työntekoonsa. Lisäksi simit voivat perustaa myymälöitä, joissa he voivat myydä erilaisia tuotteita. Lisäosa tuo myös mukaanaan uuden naapuruston, pikkuruisen ostosalueen nimeltä Magnolia Promenade. Uusina kehitettävinä taitoina ovat leivonta ja valokuvaus. Mukana tulee myös muita lisäominaisuuksia kuten mahollisuus päästä simin mukaan sairaalaan synnyttämään ja luoda avaruusolio. Lisäksi uusia esineitä sekä siminluonnin ominaisuuksia.

 

 

The Sims 4 Kimppapuuhaa

The Sims 4 Kimppapuuhaa on 10. joulukuuta 2015 ilmestynyt toinen lisäosa The Sims 4 pelisarjassa. Kyseisen lisäosan teema keskittyy juhlimiseen ja kerhojen luomiseen. Sim voi luoda oman kerhonsa tai liittyä valmiiseen kerhoon. Jokaisella kerholla on omat sääntönsä ja aatteet. Mukana tulee myös uusi naaprusto Windenburg, joka jakautuu kolmeen eri osaan. Uusina taitoina tanssi- ja DJ-taidot ja uusina tonttityyppeinä kahvila ja uimala. Lisäksi uusia esineitä ja simin luonnin ominaisuuksia.

 

 

The Sims 4 Kaupunkielämää

The Sims 4 Kaupunkielämää on 3. marraskuuta 2016 julkaistu The Sims 4 pelisarjan kolmas lisäosa, joka keskittyy kaupunkielämään ja kerrostaloissa asumiseen. Kerrostalossa asuva sim pääsee tutstumaan monirikkaaseen kaupunkielämään. Lisäosa tuo uuden naapuruston nimeltä San Myshuno, joka on erittäin kaupunki painotteinen. Uudessa kaupungissa järjestetään erilaisia festivaaleja, joissa simit pääsevät kokemaan erilaisia kokemuksia. Uusina urina ovat kriitikko, politiikka sekä sosiaalinen media. Lisäksi uusia esinetä ja simin luonnin ominaisuuksia.

 

 

The Sims 4 Kissat ja koirat

The Sims 4 Kissat ja koirat on marraskuussa 2017 julkaistava lisäosa, jossa simien on mahdollista hankkia itselleen lemmikki. Uutena urana on mahdollisesti ainakin eläinlääkäri. Myös uusi naapurusto on erittäin todennäköinen. Lisäosassa lemmikkejä voi luoda itse tai adoptoida. Lemmikeistä tulee pitää huolta ja niitä voi kouluttaa. Mukana tulee myös uusia esineitä ja ominaisuuksia simin luontiin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.