Anonyymin artikkeli vampyyreistä

Seuraava lukijain leperryksiin tarkoitettu varsin tavanomainen TS4 – tarina saattaa sisältää fiktiivisiä aineksia ja pseudologiikkaa, mutta näin sen pelatessani näin:
Olen pelannut vampyyreilla sen jälkeen kun nelkkuun tulivat ja niitä on mulla pelissä tusina tappiin asti kehitettyinä ja jokunen teini harjoittelemassa. Niillä on pelattu aika perinteiseen tapaan, mitä nyt pikkasen kokeiltu klaanisotaa ja kerran laitettu vampyyrintappaja niitä hätyyttelemään, mutta enimmäkseen ne ovat eläneet mukavan sopuisasti rauhassa ja turvassa kuten mulla simit yleensäkin.

Vampyyreillä on aikaa harrastaa kaikenlaista, kun tarvepalkkien täyttämiseen ei vanhemmiten niin paljoa tarvitse, mutta sivusta seuraillessa alkoi mun mielestä vaikuttaa että alkoivat jo pikkasen tylsistyä. (No aina kun mä klikkasin johonkin vampyyriporukkaan, niin alkoivat heti touhuta kaikenlaista mut mun mielestä ne enimmän vaan lorvaili himassa tai korkeintaan poikkesivat lenkillä tai lepakoivat kapakoimaan tai semmosta) Niinpä päätin järjestää hiukan vaihtelua ja laitoin erään vanhimmista vampyyreista perustamaan klubin.

Klubin nimeksi tuli “Valkyriat” (engl.Valkyries, kun pelaan englanninkielistä. Swahili tai sanskriitti ei multa oikein taitu ja espanjaksi ja ranskaksikin osaan vain tilata väkijuomia ja pikkasen kiroilla) ja siihen liittyikin sitten kutsuttuina useampi ihan täysi naisvampyyri. Ei siis mitään äijämeinkiä, vaan arsenikkia ja vanhoja vampyyrivitsejä ja sen sellaista. Ne tunsivat kyllä toisensa ulkonäöltä, mut sukupuut oli EA:n metsuri jo mun pelissä kaatanut, joten ikä- ja arvojärjestys oli hiukan hukassa. Siks mä yllytin koolle kutsujatarta laittaan klubin puuhiin tappelut yhdeksi kerhotoiminnaksi ja ekoilla kokoustamisilla ladottiinkin sitten köniin aika tiuhaan. Harmi kyllä, ei ne ottaneet yhteen vampyyrityylillä vaan tavisten tavalla. Siihen piti mun sitten laittaa oma modi, niin alkoivat vampyroimaan ja arvojärjestys saatiin niin selväksi että mäkin ymmärsin.
No janohan alkoi klubin jengiä vaivata, joten toiseksi kerhotoiminnaksi mä yllytin laittamaan baaridrinksujen kittaamisen – ja leidit lehahti klubille bailaamaan. Ne otti mun ihmeekseni ihan muita kuin plasmapirtelöitä. Oli kyllä hienoja animaatioita ja jänniä keskusteluja – mut sitten ne alkoivat vahtaamaan muita kapakan asiakkaita sen verran janoisesti, et mun piti tarjota pari kierrosta suuremman verenvuodatuksen välttämiseksi. Pari tylsää hemppaa ehti kyllä saada hampaista ja joku nyrkistäkin, mut se kait kuului asiaan.

Vampyyrienergiat oli tuossa vaiheessa useimmilla vähissä, joten mä yllytin ne porukan johtajattaren kartanoon koisimaan. Arkut oli valmiina ja vaivattomin tapa klubipointsien ansaintaan on mun mielestä kerhokoisaaminen. Se oli nyt toimintasarakkeessa, mut arvatakin saattaa ettei muut kuin pelaajan hallitsemat vampyyrittaret suostuneet hibernoimaan. Näytti kumman koomiselta pikapelissä, kun vampyyrit pomppi pari kerrallaan arkuista kurkkimaan vieläkö komento oli voimassa ja kun muita ei näkynyt ne hyppi tietenkin taas uudelleen kirstuihinsa. On parempiakin ideoita kuin vampyyrien pyjamaparty, mut mua se kyllä huvitti – ja klubipisteitä tuli sen verran, että saatiin pari hurmetoivaa leidiä lisää villiin kööriin.

Tätä kirjoitettaessa on klubin toimesta mm. kestetty vampyyrihäät, laitettu baarin kalustus uusiksi, esitetty jokunen pyromaanin isku ja muutama maksamaton lasku. Seuraavaksi kokeilen mitä Valkyriat touhuaa kun en yhtään hillitse leidejä romantiikkafestareilla. Vampyyreilla voi olla välillä kuivaa, mut ei noiden kokeneempien rouvien kekkereillä. Näyttäis et villi kööri juo saavillisii liköörii.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.