Sanastoa

Simoleon (§) Pelin rahayksikkö
Hack Pelin toimintaa muokkaava ladattava, esimerkiksi toimivuutta parantava MC Command Center tai peliä kaunistava sensuurinpoisto.
Maksulliset ladattavat (donationit) Joillain TS4-sivustoilla on myös maksullista sisältöä. Niitä ei voi ladata maksamatta vahingossa eikä tarkoituksella, joten huoli pois.
Maxis match Ladattavat, jotka on tehty pelin tyylisuunnan mukaisiksi (yleensä siis vähemmän realistisia).
Mesh Kolmiulotteinen muoto, joka yhdistettynä tekstuuriin saa esim. hiukset näyttämään hiuksilta. Pelissä on omia meshejä, mutta monet ladattavat kalusteet, asut, hiukset jne. vaativat toimiakseen aina omat meshinsä. Jos jokin näyttää uudenmalliselta, se lähes varmasti tarvitsee ladattavan meshin. Tämä saattaa tulla värjäysten mukana tai sitten ei. Kannattaa olla tarkkana ja lukea sivun tekstit!
NPC No player character, hahmo, jolla ei pelata, eli Simsissä korjaajat, baarimikot, pizzakuskit jne ja Simit, jotka eivät asu missään kartan taloudessa
CAS Siminluontitila
Tekstuuri Kolmiulotteisen muodon (meshin) näkyvä pintakuviointi.
Korvaava/default Ladattava, joka muuttaa jotain pelin piirrettä. Esimerkiksi default-silmäsetinlataaminen muuttaa automaattisesti kaikkien EA:n silmiä käyttävien Simien silmät erilaisiksi. Tiettyä kohdetta korvaavia ladattavia ei saa olla kerralla kuin yhtä tyyppiä Mods-kansiossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.