c) muiden tekemien ladattavien värjäys

Joskus pelin oma mesh-valikoima ei miellytä. Ladattavana löytyy kuitenkin jo monenmonituista erilaista meshiä, lolitasta goottiin ja potasta pylväisiin.Näiden cc-meshejen värjääminen onnistuu Sim4Studiolla helposti. Kyseinen ladattava pistetään normaalisti Mods-kansioon C:\Käyttäjät\Omakäyttäjä\Tiedostot\Electronic Arts\The Sims 4\Mods JA sen lisäksi Sims4Studion omaan Mods-kansioon C:\Käyttäjät\Omakäyttäjä\Tiedostot\Sims 4 Studio\Mods

 

Tämän jälkeen, kun käynnistää Sims4Studion, värjääminen tapahtuu aivan kuten pelin omilla mesheillä. Sims4Studion valikoista voi valita myös, että näytetään vain ladattu sisältö. Ladattavaa voi myös etsiä tekijän tai teoksen nimellä.

 

Omaan käyttöön saa värjätä mitä tahansa miten tahansa. Jos kuitenkin tarkoitus on julkaista/jakaa oma muokattu värjäys, pitää varmistaa, että alkuperäisen meshin tekijä hyväksyy tämän. Sama koskee, jos käyttää valmiita tekstuureja pohjana. Useimmat meshien tekijät merkitsevät selvästi, millaista käyttöä sallivat teoksilleen. (terms of use, tou)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.