Koodien käytöstä

Koodeilla voit helpottaa, nopeuttaa ja monipuolistaa Sims-pelin kulkua. Koodit ovat myös erityisen käteviä sisutettaessa tai kerrottaessa tarinaa The Sims 4:n avulla.

Kuten kaikkien Sims-pelien kanssa on tapana, myös TS4:ssä kaikki liittyy kaikkeen ja toimintahäiriöitä voi syntyä melkein mistä tahansa. Siksi suosittelenkin tallentamaan pelisi uudella nimellä ennen suurempia koodiseikkailuja. Näin sinulla on turvallinen tallennus, johon palata, mikäli jokin kuitenkin menee pieleen.

Miten koodeja käytetään?

Koodiluukun saat pelissä auki painamalla Shift-näppäimen, Control-näppäintä ja C-kirjaimen yhtäaikaisesti pohjaan. Yhdistelmä Shift+Control+c sekä avaa että sulkee koodilaatikon.

Sims 4 koodiluukku auki

Koodit kirjoitetaan koodilaatikkoon ja aktivoidaan painamalla Enteriä. Valtaosa koodeista tulee kirjoittaa pelitilassa, jotkin toimivat rakennustilassa tai naapurustonäkymässä. Tontilta poistuminen nollaa koodit, jolloin ne tulee pistää päälle uudestaan, jos niitä haluaa vielä käyttää.

 

Koska monet huijauskoodit ovat monimutkaisia, pitkiä ja osittain epäloogisia, on kirjainkirjaimelta kopioimisen sijaan usein kätevämpää käyttää kopioi- ja liitä-komentoja. Eli valitse hiirellä haluamasi tekst,i paina control-näppäin pohjaan ja sitä vapauttamatta vielä c-kirjainta kopioidaksesi tekstin. Koodipätkän saa liitettyä koodilaatikkoon painamalla samaisen control-näppäimen pohjaan, mutta tällä kertaa sen lisäksi v-kirjainta.

ctrl+c=kopioi ja ctrl+v=liitäLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.