Simssuosta

Tervetuloa Hilbertin harrastusprojekiin, Simssuohon! Täältä löytyy (ja tulee löytymään) suomeksi monipuolisesti epävirallista tietoa The Sims 4-pelistä. Olen PC-pelaaja, joten ohjeet ja tiedot ovat Windows-koneille.

 

Simssuo on epävirallinen The Sims 4:sta käsittelevä sivusto TS4-harrastajille. Kyse on Hilbertin (eli minun) ällistä luoda suomalainen tieto- ja näkemysvarasto Sims 4 -pelin monista puolista. En edusta Electronic Artsia, joten jos etsit virallista tietoa pelistä, olet aivan väärässä paikassa.

Sivut on luotu WordPress-pohjalle ja teemana toimii Kale LyraThemes.comilta.

Lähteinä toimivat mm.

Pään seinään hakkaamisen lisäksi sivuston perustaminen on vaatinut työtä, tutustumista TS4:n (ja TS2:n ja TS3:n sitä ennen:P) ja apua jalomielisiltä neuvojilta. Pyydänkin, ettei tältä sivustolta kopioitaisi mitään ilman lupaani.

Kiitos artikkeleista mm.

  • Nekulle
  • Niille, jotka eivät nimeään syystä tai toisesta kertoneet

Kiitos kuvituskuvista mm.

Helpoiten minuun saa yhteyden kommenttikenttien avulla.
Voit myös lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kiltinkapina( a )gmail.comLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.